Skift til vinterhjul og få hjulopbevaring

Få obevaret dine dæk med hjulopbevaring, når vi står for at skifte dem.

Oftest har folk tendens til først at skifte til vinterdæk, når frosten allerede er sat ind. På dette tidspunkt er det for sent, og vi anbefaler derfor, at få foretaget skiftet i god tid. På den måde er du på forkant med det glatte føre og kan begive dig sikkert ud på de snedækkede veje. Hos Bilhuset Midtsjælland tilbyder vi hjulopbevaring. når vi står for at skifte dine dæk.

Vinterhjul og hjulopbevaring

I vinterhalvåret bliver landskabet og vejene oftest dækket af sne. Sne giver anledning til glatte veje og derved glat føre når vi begiver os ud på vejene i frostvejr. For at sikre sikker kørsel om vinteren anbefaler vi, at få monteret vinterdæk. Kom forbi vores værksted og få monteret vinterdæk. Vi kan stå for hjulopbevaring  af dine dæk, til vi ses igen.

Lovkræv til vinterdæk

Vinterdækkene skal være lovlige i forhold til slidmønster. Skifter du ikke til vinterdæk vil du kunne risikere at skride af vejen og sætte din egen, medpassageres og medtrafikanters sikkerhed i fare.

Loven foreskriver en dybde i mønsteret på dækkene på 1,6 mm, men vi anbefaler min. 3 mm mønster på vinterdæk, for at sikre sikker kørsel om vinteren.

Har du spørgmål til vinterdæk, hjulopbevaring eller hjulskifte?

Du er mere end velkommen til at kontakte os på: +45 46 49 25 14 eller sende os en mail: ks@bilhuset-midt.dk. Vi bestræber os altid på at svare hurtigt samt at give den bedste rådgivning og vejledning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hos Bilhuset Midtsjælland foretager vi dækskifte og hjulskifte og hjælper med monteringen af vinterdækkene på din bil. Vi tilbyder også hjulopbevaring og vask af hjul. Vi skifter dine dæk lige meget hvor på Sjælland, du skulle være bosat.

Hvor enten det er København, Roskilde, Midtsjælland og Vestsjælland herunder Frederikssund, Jægerspris, Kirke Hyllinge, Ejby, Kirke Såby, Hornsherred, Lejre eller Holbæk mm. Dækskifte foretages på vores serviceværksted i Kirke Såby.

Pris på hjulskifte og hjulopbevaring

  • Hjulskift koster kr. 424,- inkl. moms
  • Vask af hjul koster kr. 198,- inkl. moms
  • Hjulopbevaring (1 år) koster kr. 1000,- inkl. moms & inkl. 2 hjulskifte
Send en besked
Ring os op
Book service
(+45) 98 25 40 51
ks@bilhuset-midt.dk