Din søgning gav 42 resultater

Brugt bil nær Roskilde, Holbæk og Ringsted på Sjælland

Professionel rådgivning og vejledning, når skal købe en brugt bil 

Leder du efter en brugt bil i Roskilde, Holbæk, Ringsted eller at andet sted i midten af Sjælland? Så har Bilhuset Midtsjælland den rette brugte bil til dig. Vi stræber efter at finde brugte biler, som passer til dine ønsker og behov.

Der er mange gode grunde til at købe bilen brugt, herunder at du næsten altid vil kunne spare en masse penge. Når du køber en brugt bil fremfor en ny, kan du derfor både få en større bil samt få mere ekstraudstyr eller højere komfort indenfor samme prisramme. 

Din sikkerhed for en god handel

Hos Bilhuset Midtsjælland tager vi alle vores kunder seriøst. Vi bestræber os på at videregive information og rådgive dig, så du kan tage den rigtige beslutning, når du skal foretage et køb af en brugt bil. 

Når du køber brugte biler hos Bilhuset Midtsjælland, er vi selvfølgelig behjælpelige med registreringspapirerne og kontrakten, så du er sikret en god handel. Vi kender værdien af en tilfreds kunde og sørger derfor at tjekke vores biler igennem og ny-syne dem, inden de bliver solgt. Derved lever bilerne altid op til vores krav og standarder. Lad os være din brugtvognsforhandler.

Køb en ny brugt bil på Sjælland nær Roskilde, Holbæk og Ringsted

I 2020 hjalp Bilhuset Midtsjælland 155 kunder med at finde en ny brugt bil. Skal vi også hjælpe dig med at finde brugte biler? Se vores udvalg af brugte kvalitetsbiler her, eller kom ind forbi til en uforpligtende snak om dine ønsker og behov samt en eventuel prøvetur i en af vores biler. Vi har beliggenhed i Kirke Såby nær Roskilde, Holbæk og Ringsted på Sjælland.

Ønsker du at leje en bil, tilbyder vi også biludlejning.

Besøg os på værkstedet eller kontakt os på +45 46 49 25 14 eller ks@bilhuset-midt.dk, hvis du vil høre mere om udvalget.

Send en besked
Ring os op
Book service
(+45) 98 25 40 51
ks@bilhuset-midt.dk