Din søgning gav 39 resultater

Brugt bil i Roskilde

Få professionel rådgivning og vejledning

Leder du efter en brugt bil i Roskilde? Så har Bilhuset Midtsjælland den rette brugte bil til dig. Vi stræber efter at finde brugte biler, som passer til dine ønsker og behov.

Hos Bilhuset Midtsjælland tager vi alle vores kunder seriøst. Vi bestræber os på at videregive og rådgive, så du kan tage den rigtige beslutning, når du skal foretage et køb af en brugt bil. Lad os være din brugtvognsforhandler.

Din sikkerhed for en god handel

Når du køber brugte biler hos Bilhuset Midtsjælland, er vi selvfølgelig behjælpelige med registreringspapirerne og kontrakten, så du er sikret en god handel. Vi kender værdien af en tilfreds kunde og sørger derfor at tjekke vores biler igennem og ny-syne dem, inden de bliver solgt. Derved lever bilerne altid op til vores krav og standarder.

Køb en ny brugt bil i dag

I 2020 hjalp Bilhuset Midtsjælland 155 kunder med at finde en ny brugt bil. Skal vi også hjælpe dig med at finde brugte biler? Se vores udvalg af brugte kvalitetsbiler her, eller kom ind forbi til en uforpligtende snak om dine ønsker og behov samt en eventuel prøvetur i en af vores biler. Vi har beliggenhed i Kirke Såby nær Roskilde.

Ønsker du at leje en bil, tilbyder vi også biludlejning.

Besøg os på værkstedet eller kontakt os på +45 46 49 25 14 eller ks@bilhuset-midt.dk, hvis du vil høre mere om udvalget.

Send en besked
Ring os op