Dækskifte nær Roskilde, Ringsted og Holbæk

Hos Bilhuset Midtsjælland i Kirke Såby nær Ringsted, Holbæk og Roskilde tilbyder vi konkurrencedygtige priser på dækskifte, hjulskifte og nye dæk. Vi tilbyder rådgivning om, hvilken dækløsning der vil være den bedste for dig og din bil, og vi forhandler både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk i alle tilgængelige fabrikater.

Hvis du ønsker det, tilbyder vi også hjulopbevaring af dine sommer- og vinterhjul.

Få et dækskifte nær Ringsted, Holbæk og Roskilde – Det er vigtigt for sikkerheden

Dækskifte er en vigtig del af vedligeholdelsen af din bil, da dækkene har stor betydning for sikkerheden på vejene. Det er derfor vigtigt at holde øje med dækmønsteret og at skifte dækkene, når de er for slidte. Det er også en god idé at skifte dæk, når vejret skifter. På den måde har du de bedste dæk til de aktuelle kørselsforhold.

Hos os er kvaliteten i top

Som medlem af Automester i Danmark er Bilhuset Midtsjælland en af de mere end 420 autoværksteder, der kan tilbyde dig ekstra fordele som kunde. Vores mekanikere er løbende uddannet i de nyeste teknologier, så du altid kan være sikker på at få den mest professionelle service. Du kan derfor være sikker på, at du vil blive hjulpet af en dygtig mekaniker, når du vælger at få udført dit dækskifte hos os.

Har du spørgsmål til vores dækskifte nær Roskilde Holbæk og Ringsted?

Vi står klar til at besvare et hvert spørgsmål, du måtte have. Du kan give os et kald på: +45 46 49 25 14 eller sende en mail til: ks@bilhuset-midt.dk. Så skal vi nok svare dig hurtigtst muligt. Du får altid et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et tilbud på dækskifte i dag.
Kontakt Bilhuset Midtsjælland på telefon +45 46 49 25 14 eller book en tid online.

Send en besked
Ring os op
Book service
(+45) 98 25 40 51
ks@bilhuset-midt.dk