Brugtvognsforhandler på Sjælland nær Roskilde og Holbæk

Din brugtvognsforhandler på Sjælland nær Roskilde og Holbæk & medlem af Automester

Søger du en lokal Automester og professionel brugtvognsforhandler? Bilhuset Midtsjælland er en brugtvognsforhandler på Sjælland beliggende i Kirke Såby nær Roskilde og Holbæk. Vi har mere end 30 års erfaring. Uanset dine behov skal vi nok finde den helt rigtige bil til dig. Vi har et stort udvalgt af biler som er af højeste kvalitet.

Vores værksted er er medlem af Automester i Danmark, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig ekstra fordele som kunde og på den måde sikre en højere standard og et højere serviceniveau.

Vores services som brugtvognsforhandler

Vi er din brugtvognsforhandler på Midtsjælland nær Roskilde og Holbæk. Uanset om du har brug for service af din bil, reparation, køb af brugt bil eller biludlejning i kortere eller længere perioder, er vi altid klar på at hjælpe dig. Vi har stor ekspertise indenfor især Opel, VW, Seat, Skoda og Audi, men vi reparerer og sælger alle mærker. Vi går op i kvalitet og bestræber os på at yde den ekstra service, uanset hvilken bil du kommer med.

Fordele ved at vælge os som din brugtvognsforhandler på SJælland nær Roskilde og Holbæk

Ved at vælge os som din forhandler får du:

  • Professionel reparation
  • Kvalificeret og godkendte serviceeftersyn
  • 3 års garanti på alle nye reservedele, som vi monterer på bilen
  • Gratis lånebil
  • Gode muligheder for finansiering.

Kontakt os

Har du spørgsmål til din brugtvognsforhandler i Roskilde, Holbæk og resten af Sjælland? Kontakt os og høre mere om vores services, og hvad vi tilbyder. Vi besvare gladeligt dine spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte os på:

Tlf.: +45 46 49 25 14
E-mail: ks@bilhuset-midt.dk 

Send en besked
Ring os op
Book service
(+45) 98 25 40 51
ks@bilhuset-midt.dk