Forside

🔥🔥🔥 GODT NYT 🔥🔥🔥 ÅBENT IGEN I BILSALG!  🔥🔥🔥 VÆRKSTEDET ÅBENT FYSISK SOM NORMALT! 🔥🔥🔥

🚙🚙🚙 PRØVEKØRSEL OG FREMVISNING AF BILER ER NU TILLADT🚙🚙🚙

Grundet Corona er salgsafdelingen stadigvæk fysisk lukket indtil 17. Januar, MEEEEN!
Nu har vi fået lov at lade kunder prøvekøre biler og fremvise biler i begrænset omfang.

Hvis du ønsker at prøvekøre eller få fremvist en bil, skal du kontakte os i forvejen på tlf 24471847 eller mail: ks@bilhuset-midt.dk.
Prøvekørslen vil foregår fra modsatte side af vejen, da det ikke må ske på samme matrikel som hvor forretningen ligger.

Købskontrakt og billån foregår stadigvæk online via e-mail.

Vi har nu åbent som sædvanlig mandag – torsdag fra 07.30-17.00, fredag 07.30-16.00 og søndag fra 11.00-15.00.

Autoværksted med salg af brugte biler i Roskilde og Holbæk området

Vi er din lokale Automester, beliggende i Kirke Såby, med over 30 års erfaring. Vi fører vores kunder hele vejen, og vi tager os af alle bilmærker og modeller. Vi går meget op i kvalitet og vi bestræber os på, at give vores kunder den ekstra service, uanset hvilken bil du kommer med.

Bilhuset Midtsjælland er medlem af Automester

Bilhuset Midtsjælland er medlem af Automester i Danmark, hvilket vil sige at vi er en af de mere end 420 autoværksteder, som kan tilbyde dig en masse ekstra fordele som kunde. Ved at være en del af Automester kæden, sikrer vi vores kunder en højere standard og et højere serviceniveau.

Vi kan tilbyde hurtig levering på reservedele og vi yder 3 års garanti på de reservedele vi monterer på bilen. Nyd derfor godt af de mange fordele hos Bilhuset Midtsjælland som er dit lokale autoværksted.

Hjælper dig med skadeanmeldelser

Vi kan som autoværksted hjælpe vores kunder med forsikringsskader, og vi hjælper hvis der skal udarbejdes en skadesanmeldelse i forbindelse med forsikringsselskaber.

Som en del af Automester kæden, bliver vores mekanikere løbende uddannet i alle de nyeste teknologier, hvilket gør at vi altid sikrer vores kunder den mest professionelle service.

Autoværksted med nyt navn

Bilhuset Midtsjælland er en sammenlægning af to tidligere værksteder: Autoværk Kirke Hyllinge og Vester Såby Autoservice.

I Kirke Såby har vi bilsalg og serviceværksted, hvor alle mekaniske reparationer udføres. Som tidligere Opel og Skoda serviceværksted, har vi stor ekspertise indenfor især Opel og VAG gruppen: VW, Skoda, Seat og Audi. Vi reparerer og sælger dog ALLE mærker.

Vort mål er at tilbyde produkter og tjenester, som tilgodeser og overgår vore kunders behov og forventninger, så de får et bekymringsfrit bilejerskab.

Hurtige fakta om Bilhuset Midtsjælland

155

biler solgt i 2019

3567

kopper kaffe serveret

745,-

er vores timepris på værkstedet inkl. moms

Følg med på Facebook

Følg med på Trustpilot