Søndag d. 11.06.23 lukket, men efter aftale.
Ring 26205573 hvis du ønsker at besigtige/prøvekøre en af vores biler.

Mekaniker i Roskilde området

Åbningstider Helligdage 2023

Værksted

5. maj LUKKET
5. juni – kl. 07.30 – 15.30

Bilsalg

5. maj LUKKET
18. maj – kl. 11.00 – 15.00
28. maj – LUKKET
29. maj – LUKKET
5. juni – kl. 07.30 – 17.00

Dit værsted: Autoværksted og mekaniker i Roskilde og Holbæk

Værksted & salg af brugte biler

Søger du en dygtig mekaniker? Vi er dit lokale værksted med over 30 års erfaring, beliggende i Kirke Såby nær Roskilde og Holbæk. På vores autoværksted fører vi vores kunder hele vejen, og vi tager os af alle bilmærker og modeller. Vi har et stort udvalg af brugte biler på vores autoværksted i Roskilde og Holbæk-området, og går meget op i kvalitet. Vi bestræber os på at give vores kunder den ekstra service, uanset hvilken bil du kommer med. Vores mekaniker kan hjælpe dig, uanset om du har brug for dækskifte eller hjulopbevaring.

Trænger din bil til en bilpleje, at få udført aircondition-service eller at få repareret en skade, kan vi også klare det. Kontakts os på: +45 46 49 25 14, hvis du har spørgsmål til vores mekaniker. Så tager vi en snak om, hvordan vores autoværksted kan hjælpe dig.

Vores værksted er medlem af Automester

Bilhuset Midtsjælland er medlem af Automester i Danmark, hvilket vil sige at vi er en af de mere end 420 autoværksteder, som kan tilbyde dig en masse ekstra fordele som kunde. Ved at være en del af Automester kæden, sikrer vi vores kunder en højere standard og et højere serviceniveau. Vi har mange års erfaring indenfor mekaniker branchen og har et kompetent autoværksted i Såby nær Roskilde og Holbæk.

Vi kan tilbyde hurtig levering på reservedele og vi yder 3 års garanti på de reservedele vi monterer på bilen. Nyd derfor godt af de mange fordele hos Bilhuset Midtsjælland som er dit lokale autoværksted. Udover reservedele, har vi også et stort udvalg af brugt biler i Roskilde og Holbæk området.

Vi kan hjælpe med skadeanmeldelser fra vores værksted

Vi kan som autoværksted hjælpe vores kunder med forsikringsskader, og vi hjælper hvis der skal udarbejdes en skadesanmeldelse i forbindelse med forsikringsselskaber.

Mekaniker med styr på de nyeste teknologier

Som en del af Automester kæden, bliver vores mekanikere løbende uddannet i alle de nyeste teknologier, hvilket gør at vi altid sikrer vores kunder den mest professionelle service. Du får altid hjælp af dygtig mekaniker.

Autoværksted med nyt navn

Bilhuset Midtsjælland er en sammenlægning af to tidligere værksteder: Autoværk Kirke Hyllinge og Vester Såby Autoservice.

I Kirke Såby har vi bilsalg og serviceværksted, hvor alle mekaniske reparationer udføres. Som tidligere Opel og Skoda serviceværksted, har vi stor ekspertise indenfor især Opel og VAG gruppen: VW, Skoda, Seat og Audi. Vi reparerer og sælger dog ALLE mærker.

Vort mål er at tilbyde produkter og tjenester, som tilgodeser og overgår vore kunders behov og forventninger, så de får et bekymringsfrit bilejerskab.

 

Mekaniker til dækskifte i Roskilde og Holbæk området

Bilhuset Midtsjælland er dit værksted og mekaniker nær Holbæk og Roskilde. Vi servicerer og reparerer alle biler samt tilbyder hurtigt dækskifte til en god pris.

Følg vores autoværksted på Facebook

Åbningstider Helligdage 2023

Værksted

1. maj kl. 07.30 – 15.30

5. juni kl. 07.30 – 15.30

Bilsalg

10. april kl. 11.00 – 15.00

1. maj kl. 07.30 – 17.00

18. maj kl. 11.00 – 15.00

28. maj LUKKET

29. maj LUKKET

5. juni kl. 07.30 – 17.00

Følg vores autoværksted på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Følg med på Trustpilot

Send en besked
Ring os op